top of page








Natúr krémSajt
Natúr kenhető félzsíros ömlesztett sajt
Fogyasztható (nap, hónap)
a fedőfólián jelzett időpontig.
Tárolás: 2-10°C közötti hőmérsékleten.
Natúr Vajkrém
A krémsajt egy lágy, általában enyhe ízű, tejből és tejszínből készült friss sajt. A krémsajt nem természetes érlelésű, frissen fogyasztható, akár nyersen, akár főzéshez. A termék kiszerelésében alkalmazkodik
a felhasználók igényeihez, tömlőben, tégelyben és vödrös verzióban.
kiszerelés:
100 g,
1 kg


ZÖLDFŰSZERES krémSajt
Zöldfűszeres kenhető félzsíros ömlesztett sajt
Fogyasztható (nap, hónap)
a fedőfólián jelzett időpontig.
Tárolás: 2-10°C közötti hőmérsékleten.
Zöldfűszeres Vajkrém

kiszerelés:
1 kg
Magyaros Vajkrém


Magyaros krémSajt
Magyaros kenhető félzsíros ömlesztett sajt
Fogyasztható (nap, hónap)
a fedőfólián jelzett időpontig.
Tárolás: 2-10°C közötti hőmérsékleten.

CHEESY NATÚR
krémSajt
Natúr kenhető félzsíros ömlesztett sajt
Fogyasztható (nap, hónap):
a tömlőn jelzett időpontig.
Tárolás: 2 -10°C közötti hőmérsékleten.

50g
100g
CHEESY

CHEESY Zöldfűszeres
krémSajt
Zöldfűszeres kenhető félzsíros ömlesztett sajt
Fogyasztható (nap, hónap):
a tömlőn jelzett időpontig.
Tárolás: 2 -10°C közötti hőmérsékleten.


CHEESY Magyaros
krémSajt
Magyaros Csípős kenhető félzsíros ömlesztett sajt
Fogyasztható (nap, hónap):
a tömlőn jelzett időpontig.
Tárolás: 2 -10°C közötti hőmérsékleten.
kiszerelés:
1 kg
kiszerelés:
100 g
kiszerelés:
100 g
kiszerelés:
50 g, 100 g
bottom of page